Tunnelsyn – billeder fra undergrunden

Bøger har det med at være en masse bogstaver – og næsten ingen billeder. Fidusen i bøgernes verden er, at man som læser danner sig sine egne billeder. Men hvordan mon forfatteren havde tænkt sig stemningen bag de nedskrevne ting? Ofte tænker jeg som læser: Er mine billeder (dannet i mit hoved) mon de samme som forfatteren havde, da han skrev? Næppe. Som læser er jeg ofte nysgerrig efter at komme lidt tættere på forfatteren.

Nu er jeg snart forfatter selv, og en af de vigtigste ideer overhovedet med at være på denne blog og andre sociale medier, er at komme lidt nærmere på dig, der snart kan læse mine bøger på tryk.

Her på nettet kan jeg bygge bro (eller tunnel!) mellem mig og dig. Der er plads til billeder og film, foruden en masse bogstaver. Se nu bare de videoer, der ligger her på bloggen, eller billederne. På det seneste har jeg fattet interesse for det sociale medie, der hedder Pinterest. Du kender det nok allerede, jeg er sikkert den sidste til at opdage sådanne ting. Men nu er jeg i gang. Prøv at se eksempler på mine boards, eller opslagstavler fra Pinterest.

Spændende opslagstavler med motiver fra Tunnel3logien
Eksempler på mine boards fra Pinterest – her med Løvernes Tunnel (mellem Rundetårn og Rosenborg Slot), Nationalbanken og Frederiksberg Slot

Det fungerer sådan her: De gode billeder jeg selv har taget, eller dem jeg finder, som har noget med mit kriminelle univers at gøre, sætter jeg op i temaer. Der er et board, der blot hedder Allotria. Her har jeg sat motiver og stemninger fra bz-bevægelsen, gadekampe med politiet, Korsgade 45 (Allotria) og Jagtvej 69 (Ungdomshuset).

Eller hvad med de lummerfarvede tulipaner, som Ø Hansen svovler over, mens han sipper sangria i Tivoli. Hvordan ser sådan nogle ud? Nu har jeg et helt board fyldt med lummerfarvede tulipaner. Desværre har jeg endnu ikke fundet den helt perfekte lummerthed, men det kommer. I det hele taget er mine boards på Pinterest lige så foranderlige som andre ting på de sociale medier. I samme board er der så også et billede af den fine ballon, som Ø køber fra Tivoli for at give til en af sine elskerinder.

Opslagstavler fyldt med spændende billeder
Eksempler på mine boards fra Pinterest – her med tunnelmotiver, lummerfarvede tulipaner, Politigården og Allotria.

Man kan besøge mine boards fyldt med stemninger fra Tunnel3logien her:

Jeg håber du vil kigge forbi, og så der – på Pinterest, eller her på bloggen give din mening til kende. Det er nemlig også vigtigt for mig at få noget feed back. Hvad synes du? Er det helt skævt? Skal jeg/vi prøve noget andet. Fedt at du følger med. Tak. Tak. Tak.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.