Min datter

Wendel og Wendel

Jeg har lige været i Amsterdam. Fodboldkamp med gamle venner. Et af højdepunkterne var, da vi ca. 2000 danske FCK-fans, sang fødselsdagssang for den unge og gode Cornelius. Han scorede ikke, men kæmpede vanen tro som en gal, og så fyldte han på aftenen, hvor FCK fortjent tabte,  24 år.

Min datter fylder også snart 24 år. Og hun er en endnu større helt. Amalie læser jura. Det er ikke helt let – jeg tror faktisk det er sværere end at score i Amsterdam. Min datter er også engageret i Red Barnet og formand for Red Barnet Ungdom, Amager. Hey. Jeg er stolt. Det har jeg været i 24 år.

Og alt dette har selvfølgelig noget at gøre med Tunnel3logien og Ø Hansen og den første bog i samlingen, RØDT GULD.

Ø Hansen spillede fodbold i Bandholm Boldklub, og min dygtige datter er på billedet herover med mig på Roskilde Festival sidste år. Roskilde Festival fylder en del i Ø Hansens hjerte, det var nemlig på Roskilde i 1995 han mødte den dejlige Cathrine F. Ahlgreen under en koncert med Love Shop. Hun blev siden hans chef, og sådan er det.

Se videoen her: Roskilde 1995.

Og så er min datter en af de fem betalæsere, der lige nu går og tripper og ikke kan forstå, hvor manuskriptet til RØDT GULD bliver af. Og det kan jeg godt forstå. Undskyld, undskyld. Men NU er det lige før jeg kan aflevere ca. 430 sider manuskript til jer. På turen til og fra Amsterdam sad jeg på bagsædet og redigerede løs. Det varer ikke længe, og selv om bogen slet ikke er færdig endnu, så er manuskriptet ved at være godt nok til en første betalæsning. Bare vent!

Se siden: BETA-LÆSERE SØGES

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.