Undergravende grafer

Tunnel3logien: Graf - videoer

Videoer – fra mørket til lyset

Jeg vil fortælle lidt om videoerne i Tunnel3logien. Det er efterhånden noget tid siden, jeg sidst har offentliggjort en video, men tilbage i de glade måneder maj, juni og juli fik jeg produceret og publiceret ni videoer.

De ni videoer ligger alle sammen på YouTube, hvor jeg har en særlig kanal til videoer om Tunnel3logien: https://www.youtube.com/channel/UC0bDZZBKaaXfR95cA1FpR_w/videos

Tunnel-TV
Videoerne på YouTube

Den øverste graf viser, at lige nu – 21. oktober 2016, at den først publicerede video: Nationalbanken også er den mest sete. Næsten 180 gange er den blevet vist fra YouTube. Den blev lagt ud 14. maj.

Maj var ikke mild, maj var vild – jeg sprøjtede film ud, udover Nationalbanken: Allotria, Polititorvet, 3 gange 1 og Frederiksberg Bakke.

I juni lavede jeg tvillinge-videoerne:  Rundetårn og Rosenborg Slot. De to film hænger sammen, som tunnelen mellem de to steder. Et grusomt og mørkt sted, men formidlet på en måde, så selv børn kan se med.

Der udkom endnu en tvillinge-produktion i juli, nemlig: Borups Allé 213 og Roskilde 1995. Med disse to brød jeg med 3 gange 1-dogmet, således er disse to videoer begge længere end det ene minut, de forrige videoer havde skullet holde sig under. Vi er ude i noget nær helaftensfilm! Borups Allé varer 1 minut og 28 sekunder, mens Roskilde Festival-filmen er oppe i svimlende 2 minutter og 10 sekunder.

MENINGSMÅLING

Jeg synes jo at videoerne fortjener flere visninger! Hemmelige tunneler og forbryderiske gerninger er et must- og det er mine kommende bøgers univers vist på en anden måde end i en bog. Men jeg er nysgerrig: Hvilken video synes DU er den bedste.

Skriv dit bud i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at se, om den pt. mest viste video (Nationalbanken) også er den, som DU og andre Tunnel3logister faktisk synes bedst om.

Denne lille meningsmåling slutter 11/11, kl. 11.11.

SKRIV og DEL gerne fra Facebook. Tak tak tak.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.