JAGUAR VENTER

Jaguar

Vinderen er fundet!

I sidste uge lancerede jeg en sommerkonkurrence .

Jeg havde forestillet mig, at det var en svær konkurrence og at der hellere måtte sættes god tid af til at gætte. Så jeg satte en svarfrist til 31. august inden midnat. Det var dybt godnat.

Så lang tid behøver der ikke gå med så vakse og dygtige krimigådeløsere, som I, kære tunnel3logister.

Jaguar
Er det denne jaguar, der venter?

Jeg lagde konkurrencen ud mandag d. 18. juli om morgenen kl. 6:45. Inden der var gået få timer havde fem personer givet otte bud på en løsning. Nogle af buddene var næsten de samme, med små varianter. To gættede helt rigtigt. 100 % ned til mindste bogstav. Men der er kun én vinder. Og her bliver jeg nødt til at være den hårde dommer, der træffer en benhård beslutning.

Præmissen for at kunne vinde den fine præmie, er:

  • Gæt gåden, så rigtigt som muligt.
  • Gæt gåden inden 1. september, 2016.
  • Skriv i kommentarfeltet, der hører til konkurrenceindlægget “Skal dit navn med i min bog?”.

Og med disse forudsætninger blev det alligevel let at vælge én vinder.

Hvad står der på væggen?
Skrevet med en rystende hånd, en finger dyppet i blod, står der på den afskallede kældervæg et sted under Livgardens Kaserne ved Rosenborg Slot:

Skrevet med blod
Skriften på væggen

BLIV VÆK FRA
RUNDETAARN
GAA IKKE OP
JAGUAR VENTER

Blaagaard


Og dette er der altså to personer der har gættet spot on, 100 %. Og tre andre, der er så tæt på, at man skulle tro det var løgn. Særligt snedigt var mulighederne for JANUAR VINTER eller JAGUAR VENTER, synes jeg. Og det kunne have været begge, og Ø Hansen tror længe det er JANUAR VINTER, men det rigtige svar viser sig at være JAGUAR VENTER.

Så er der nederste linje, det, der ligner et navn. Her er det helt rigtige navn “Blaagaard”-  med fire a’er.

Hvis ikke løsningen på gåden allerede var gættet 100 %, ville jeg lade konkurrencen køre videre. Men ikke nu. Vi har en vinder.

Og det der adskiller de to personer, der har gættet 100 % rigtigt, er stedet, man har skrevet svaret. Det skulle jo altså være i kommentarfeltet på “Skal dit navn med i min bog?”. Så med de tre kriterier for øje, så er vinderen….. tada …… Pernille! Stort tillykke til, Pernille 🙂

Og tak til:

  • Susan, for det hurtigste svar overhovedet, endda med varianter. Det var så tæt på, blot manglede et lillebitte “a” i Blaagaard 🙁
  • Kit, for rigtigt svar og ekstra bud, men skrevet i det forkerte kommentarfelt 🙁
  • Simone, for et svar, der kunne have været det rigtige, men som bare ikke var det. Og for at svare først på Facebook – og så indvilge i at skrive igen her på bloggen (desværre i forkert kommentarfelt) 🙁
  • Frederik, som eneste mand i det stærke felt af krimikvinder, og for et bud der også kunne være rigtigt 🙁

Tilbage står nu kun: Hvad betyder JAGUAR? Hvem er Blaagaard, og hvorfor skal man passe på i Rundetårn? Mere om det i bøgerne, eller her på bloggen. Og Pernille skal beslutte sig for, om hendes navn skal gives til en karakter i kommende bog, trykt, så alle i hele verden for evig tid kan læse om Pernille, eller om det skal være som en personlig dedikation skrevet måske med fjer og blæk, men ikke blod, i en bog, kvit og frit.

Og fordi det nu gik så hurtigt og godt, så vil jeg udtænke endnu en sommerkonkurrence. Med en anden præmie og en kortere svarfrist…. Vi begynder mandag morgen, d. 25. juli 2016, her på kanalen.

Jeg har endnu ikke noget nyhedsbrev at tilbyde, men du kan på  Facebook: facebook.com/tunnel3logien melde dig ind i den eksklusive KLUB 213, og på den måde få notifikationer, når der sker noget. Det koster gratis – og du gør mig glad. Læs mere om KLUB 213 her.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.