Status – de første tre måneder

Det er Grundlovsdag, det er 5. juni 2016 og det er præcis tre måneder siden denne blog gik i luften. Jeg vil her – meget kort – give en status set fra min side af bloggen.

5. marts åbnede jeg bloggen. Min blog handler om mine tre bøger i Tunnel3logien, og mit håb er her i den digitale verden at kunne tilbyde dig, som forhåbentlig kommende læser af bøgerne på tryk, en masse oplevelser og en indsigt i bøgernes univers. I ny og næ poster jeg også noget om min proces med at skrive og få udgivet de tre bøger.

Jeg synes bloggen her er et mere rigtigt sted at være sammen på, end fx Facebook. Men jeg er også dér, for hele Danmark er på Facebook, og jeg er også på Twitter og Instagram. Men denne blog er mit anker. Her bestemmer jeg udseende og indhold, og det er mig, der ejer det skrevne, ikke Mr. Zuckerberg. Anyways – Facebook ér et fedt sted til hurtig komsammen og en fantastisk platform til at nå ud til mange, så ikke et ondt ord herfra.

Siden lanceringen af denne blog for et kvartal siden er der også kommet mange her hos mig. Nogle skriver kommentarer – TAK for det, flere læser (og tak, igen) – og så er der begyndt at komme underlige spam-ting, som mit filter heldigvis fanger.

Hvis du skriver i kommentarfeltet dukker dine ord ikke op på siden med det samme.

  • Årsag 1:
    Spam-filteret.
  • Årsag 2:
    Mig. Spamfilteret fanger nasty shit, men jeg skal manuelt i sidste ende godkende alt, inden det kommer ud offentligt. Jeg bestræber mig på at tjekke 2-3 gange dagligt.

Tørre tal:

  • Med dette indlæg er det nu blevet til 14 artikler.
  • Heraf er der 2 regulære smagsprøver på tekster fra bøgerne.
  • Et koncept, jeg er ret stolt af: TUNNEL TV, har kastet 7 videoer af sig (hvoraf de tre pt. er i kassen, men ikke offentliggjort. Det skal ske drypvist). Det er virkelig sjovt at lave de her videoer, men selv om de er korte, tager de noget tid at producere. Det har jeg skrevet mere om i indlægget 3 GANGE 1.
  • Der optræder 2 kommentarer og mine 3 svar til disse (jeg vil tie antallet af spam-kommentarer ihjel…)
  • Udover video med speak er der også et antal stillbilleder (6).
  • Der er 1 blogger, det er mig, Tonny
  • Og så er der dig og alle de andre læsere. Sidst jeg kiggede i systemet talte jeg 157 forskellige læsere (eller rettere: IP-adresser). FEDT!

Til det fremtidige:

Jeg vil fortsætte med videoer, smagsprøver, billeder, behind-the-scenes. Jeg håber at du vil fortsætte med at læse. Jeg håber også på endnu flere kommentarer.

Jeg investerer snart i en ordentlig mikrofon til mit kamera. Som det er nu, er lyden det svageste led i videoerne. Det bliver snart bedre.

På lidt længere sigt, nogenlunde turneret med første bogs udgivelse, skal bloggen blive søster til nogle andre tiltag. Bloggen vil blive ved med at være en vigtig del af Tunnel3logien.dk, men der bygges en hjemmeside op omkring bloggen, så der også kommer turforslag, kort med angivelse af gerningssteder og oversigt over de her fantastiske tunneler.

Jeg synes at Virtual Reality og Augmented Reality både er spændende og oplagte teknologier. Jeg har en del gode ideer til hvordan det kan bruges smart. Mere jordnært og umiddelbart muligt er Geocaching – skattejagt med gps og gys. Jeg elsker skattejagter, så det bliver helt sikkert sjovt. Også for dig.

Og så er der et lillebitte hjørne, hvor man kan kontakte mig, hvis man kunne tænke sig en guidet tur rundt i tunnel-land, et foredrag, eller bare en snak om bøgerne.

Jeg glæder mig! Tak for nu. Tak for de første tre måneder.

 

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.