Tunnel TV : Ideen bag videoerne

Der er ved at være en del film klar her på kanalen. Jeg kalder det TUNNEL TV, og emnet er tunneler eller andre steder, der optræder i mine krimier i TUNNEL3LOGIEN.

Ideen bag de film der er, og de der snart kommer, kalder jeg 3 * 1 (tre gange én). Jeg fortæller om det i videoen her, der selvfølgelig selv lever op til mit 3 * 1-dogme, men ellers kan jeg kort her fortælle, at:

  • Filmene skal tages på én lokalitet (fx Nationalbanken eller Allotria)
  • Filmene skal tages i ét skud (ikke noget med at sætte flere stumper film sammen)
  • Filmene må ikke vare mere end ét minut.

Formatet kan være svært at leve op til. Et minut er ikke lang tid til at fortælle spændende historier i, og kravene om et sted og et klip kræver noget øvelse. Men, det gode er at det blive dejligt korte videoer, som du og andre nemt og hurtigt kan se. Produktionstiden er ikke lang (det er idéfasen, der tager tid for at få det hele til at lykkes).

Og man kan se filmene på sin mobil og fra flere platforme: Bloggen her, Facebook, Twitter og Instagram – og selvfølgelig på YouTube, hvor jeg har lavet en hel kanal til disse videoer.

Her i slutningen af maj, 2016 ser bagkataloget sådan ud:

Fremadrettet:
I begyndelsen af juni kommer der først en video om

Du er meget velkommen til at kommentere videoerne eller hele konceptet. Som jeg siger i slutningen af videoen i dette opslag, så er det hele lige meget, hvis ikke DU, min læser og seer, er der. Og jeg lytter gerne til hvad du har at sige.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.