Nationalbanken og Roskilde 1995 vandt

Graf med videovisninger

For tre uger siden, d. 21. oktober 2016, udskrev vi en lille konkurrence her på bloggen. Opgaven var nem: Hvilken af de ni videoer, der pt. er produceret om Tunnel3logien, er den bedste.

I dag, 11. november kl. 11:11 faldt afgørelsen. Grafen viser det, og overskriften siger det: De to videoer, Nationalbanken og Roskilde 1995, har i de tre uger fået flest seere. Så de to videoer er – om ikke de bedste – så de mest sete lige nu.

Det er de røde dutter oven på de sorte grafer, der skal holdes øje med. Den røde farve viser udviklingen siden 21. oktober, og de to mest sete videoer i perioden har hver 11 visninger. Og det er flot.

Lægger man de sorte og de røde søjler sammen får man det samlede antal visninger netop nu, og den absolut mest sete video er den om Nationalbanken. Den runder snart de 200 visninger. Med til historien er, at netop den video var den første produktion, og derfor også den, der har ligget længst tid på Tunnel3logi-kanalen på Youtube.

Alle skal bare blive med at se videoerne. De er ganske korte, ca. et minut hver, og har i hvert fald været sjove at lave. Det skal blive godt at komme i gang igen, men lige nu bruges der mere tid ved skrivebordet. Der skal også skrives en bog – og derefter to mere. Følg med her eller på Facebook eller Twitter, Instagram og Pinterest. Bare søg på Google: Tunnel3logien. Tak.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.