Skal dit navn med i min bog?

Ude at spise med min redaktør

SOMMERKONKURRENCE

Lige nu har du muligheden for at få dit navn i Tunnel3logien!

Du skal blot sørge for at gætte (eller bidrage til løsningen af) gåden, som jeg kastede på denne blog (se: Skrevet med blod).

Der er en gammel væg i en kælder under Livgardens kaserne ved Kongens Have. Her har Ø Hansen fundet en besked der ser vigtig ud. Ordene er skrevet med blod, men nogle af bogstaverne er utydelige. Hvad står der? Hjælp Ø Hansen – skriv i kommentarfeltet herunder – og bliv vinderen af denne sommerkonkurrence.

Du må gætte lige så tosset du vil og alle de gange du orker. Vinderen bliver den, der gætter det rigtige budskab først. Hvis ikke der gættes det 100 % helt rigtige, så er vinderen den, der kommer tættest på.

Du skal svare inden 1. september 2016.

Vinderen får valget mellem at få sit navn brugt i en af mine bøger til en af karaktererne – eller, hvis det er for grænseoverskridende at blive udødeliggjort (og jeg bestemmer om det er en skurk eller en helt, der får navnet), eller, du kan vælge at få en af bøgerne med en fin dedikation. Og bogen får du selvfølgelig kvit og frit.

Dine svar skal postes i kommentarfeltet herunder – og der er ledetråde i nogle af de tidligere blogindlæg. Bare kom i gang, du! Senest onsdag d. 31. august kl. 23:59 skal jeg have dit svar.

 

 

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

4 meninger om “Skal dit navn med i min bog?”

 1. BLIV VÆK FRA
  RUNDETAARN
  GAA IKKE OP
  JANUAR VENTER
  Blaagard

  eller…

  BLIV VÆK FRA
  RUNDETAARN
  GAA IKKE OP
  JAGUAR VENTER
  Blaagard

  eller…

  BLIV VÆK FRA
  RUNDETAARN
  GAA IKKE OP
  JANUAR VINTER
  Blaagard

  🙂

  1. Kære Pernille – tillykke igen igen. Du er jo den dygtige vinder af denne runde, og skal nu vælge på hvilken måde dit navn skal optræde i den kommende bog: Som navn på en af karaktererne, eller som håndskrevet dedikation i en bog, du får som gave. Du bestemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.