Hammer Horror

Forleden kom jeg forbi Fiolstræde i indre København. Et dejligt sted med boghandlere og bugnende bogkasser lige til at rode i. Her fandt jeg en interessant bog. Det jeg faldt for var bagsidebilledet af forfatterne, et søskendepar, der skriver krimier med stor succes.

Eller: Det var ikke billedet af søskendeparret, der fik mig til at tage bogen, det var billedet af ham. HAM, Mr. Hammer, Søren til fornavn. En tynd starut med et intenst blik. Jeg synes han ser sej ud. En person som taget ud af en western. En cowboy, en sherif eller nok snarere en outlaw. En af de her stille typer, der lader seksløberen tale, mens han har en hjemmerullet og sølle cigaret hængende i mundvigen og efter en duel trasker hen i nærmeste saloon efter en flaske billig whiskey.

Nu har jeg købt bogen med den fede titel “Pigen i Satans Mose”. Jeg købte også fem andre bøger, ikke nær så interessante, men der var tilbud – seks bøger for 100 kr. Når jeg får tid vil jeg læse den som det første. Jeg kan forstå at Lotte og Søren Hammer har udgivet en del bøger i serien, men det kan man læse mere om på deres hjemmeside Hammer og Hammer.

!! By the way, og det skal man huske: Billedet herover er fra deres hjemmeside, og HH har de fulde rettigheder.

Dét fjæs er i sin helt egen liga. Tom Waits, Henry Fonda og så Mr. Hammer. En af mine venner reagerede med et “Hmm, han ligner en der kommer fra Lolland”. Jeg misforstår det bevidst, og tager det som noget positivt. Det er nemlig sådan at min hovedperson i Tunnel3logien, Ø Hansen (Ø uden punktum), er født og opvokset på Lolland i den lille by Østofte.

Jeg tror snart jeg tør kaste jer en smagsprøve fra mine bogskriverier. Jeg skal lige samle mod til det, men jeg tænker det bliver et kapitel, hvor vi får at vide, hvordan det gik til, da Ø Hansens mormor i tidernes morgen tog den ikke ufarlige tur fra Polen til Lolland. Vent bare!

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.