At springe over en overspringshandling, hvor gærdet er lavest…

Min første bog, RØDT GULD, er jo altså ikke udkommet endnu. Den er faktisk slet ikke skrevet færdig. Men det går, bum bum, fremad.

Jeg kan godt forstå, hvis nogle er utålmodige. “Hvornår kommer mesterværket, eller hvad det nu bliver?” Jeg er sikker på at det bliver en dejlig bog, masser af spænding og en mærkeligt almindelig hovedperson – ham Ø Hansen. Der er bare lige det at jeg har travlt med noget andet!

Skriveriet skrider fremad, og jeg tror stadigvæk på at det kan blive i år, 2016, at den første bog i Tunnel3logien kan lande i din boghylde. Men ikke de næste måneder. Der er nemlig det, at udover familie, venner, fast arbejde et hemmeligt sted i staten, fodbold og vinsmagninger, så er jeg i gang med at lægge sidste hånd på en uddannelse som diplomjournalist på landets førende journalistuddannelse, DMJX.

Og mellem os sagt, så er det sjovere at skrive krimier end skrive afsluttende opgave. Så jeg glæder mig til at opgaven snart er afleveret og jeg har været oppe at forsvare den, for så kan jeg give den gas igen med de kriminelle handlinger over, under og mellem linjerne.

Hæng ud mens jeg hænger i. Jeg skal nok huske at skrive lidt her og på Tunnel3logien på Facebook – det er nemlig det her, det fiktive og dødsensfarlige miljø, der er min yndlingsoverspringshandling # 1 i tider med eksamensfeber og for meget kaffe.

NB – på krimimessen for en måned siden i Horsens uddelte jeg nogle spørgeskemaer, hvor jeg lovede at bringe resultatet her på bloggen. Det har jeg ikke glemt, og det er faktisk en del af mit eksamensprojekt, så det kommer snart. Næste blogindlæg – det lover jeg!

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.