Mordet i vinkælderen

For en uge siden var jeg bag tremmer i Horsens Statsfængsel. Nu er jeg ude. En fri mand. Og det skal fejres. Jeg er ikke typen til tatoveringer eller cigarer. Jeg drikker vin. I går var jeg til vinsmagning med Portugal på tapetet. Udmærket. Men jeg er aldrig i ro. Altid er der en spændende lokalitet der kan bruges i mine bøger, en interessant begivenhed eller et irriterende menneske, der får kniven (på papiret), eller andet, jeg inspireres af.

Således også i går. Jeg vil ikke afsløre for meget, men jeg har en kapiteloverskrift klar: “Mordet i vinkælderen”. En meget drabelig situation udspiller sig og man skal forestille sig, hvordan blod blandes med rødvin på gulvet, dernede i vinkælderen. Ikke for sarte sjæle, og det er ikke billig vin der ofres.

Vinbutikken jeg så gladeligt frekventerede i går ligger på hjørnet af Smallegade og Virginiavej. IRL hedder den Purple Wine, men det er jo ikke et navn til et gerningssted i min 3logi. Så jeg tænkte at stedet i mine bøger skal ligge lige dér, og derfor skal kaldes “Small Virgin”.

Small efter Smallegade og Virgin efter Virginiavej.

Forfatter: Alex Albryn

Skriver under pseudonymet Alex Albryn.

2 meninger om “Mordet i vinkælderen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.